Магазин

ФОТО: Мајка на Фејсбук бара момче за 14-годишната ќерка!

ФОТО: Мајка на Фејсбук бара момче за 14-годишната ќерка!

Уште ова го немавме видено на социјалните мрежи. Мајка моли момче да биде со нејзината четиринаесетгодишна ќерка, бидејќи не можела да ја гледа како тагува по него.

Таа на момчето му нуди се што ќе посака, само за да биде со нејзината ќерка и да ја направи среќна.