Магазин

ФОТО: Македонец 4 години бил вљубен во девојка со лажен профил

ФОТО: Македонец 4 години бил вљубен во девојка со лажен профил

Овој Македонец реши јавно да побара помош, за побрзо да го разреши својот љубовен проблем.

Македонецот кој сака да остане анонимен, четири години бил вљубен во девојка која не постои. Дури после четири години сфатил дека профилот на Фејсбук е лажен.Четири години ја сакал, никогаш не ја видел, но се слушале на телефон и разменувале пораки.