Македонија

ФОТО: Македонија под вода од птичја перспектива

ФОТО: Македонија под вода од птичја перспектива

Фотографии од Пелганија под вода објави битолската телевизија Орбис.

Снимките се направени од воздух од летало на армијата на Република Македонија.

Од нив се гледа колкави се поплавите во Пелагонија.

Фотографиите се снимени вчера.

poplavi1A