петок, 21 јули 2017  |  Вести денес: 18

ФОТО: Македонка и Индиец се венчаа во Берово

Марија и Арвин ја крунисаа својата љубов со брак. Тие направија незаборавна свадба во Берово со низа македонски и индиски обичаи.

svadba-indiska-640x427

Поврзани вести

Марија и Арвин ја крунисаа својата љубов со брак. Тие направија незаборавна свадба во Берово со низа македонски и индиски обичаи.

svadba-indiska-2 svadba-indiska-19 svadba-indiska-4 svadba-indiska-7 svadba-indiska-9 svadba-indiska-11 svadba-indiska-12-640x853 22 25

 

Најчитани вести