Балкан

ФОТО: Младенци и Парада на гордоста во Белград

ФОТО: Младенци и Парада на гордоста во Белград

Младенци во Белград решиле меѓу класичните свадбени фотографии да вклучи и една невообичаена.

На фотографијата која ја пренесува сајтот „Сербиан Монитор“, веселата невеста и младоженец застанале пред кордонот на полицијата кој ја обезбедувал Парадата на гордоста за да овековечи уште еден момент во за нив најважниот ден во животот.