Македонија

ФОТО: Масовна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

ФОТО: Масовна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ во Охрид

Охриѓани дадоа масовна поддршка за ВМРО-ДПМНЕ и премиерот Никола Груевски. Тие во огромен број дојдоа на големиот народен собир на владејачката партија во спортската сала „Билјанини извори“.

o

Јавноста низ целата држава ќе има можност да ги чуе позициите на партијата за повеќе актуелни теми и предизвици, повторно ќе бидат испратени јасни пораки за тоа што се залага и за тоа што го планира ВМРО-ДПМНЕ во наредниот период.

Претходно, владеачката партија одржа вакви народни собири во повеќе градови во Македонија, вклучувајќи го и главниот град Скопје.

o1

o3

o4