Магазин

ФОТО: Мечката кај Радожда била повредена

ФОТО: Мечката кај Радожда била повредена
Мечка на плажа во Радожда

Вчера околу 13,50 часот пријавено е дека на плажата пред автокампот „Треска“ во Струга дошла мечка која била повредена во пределот на предната лева нога.

Мечка на плажа во Радожда
Мечка на плажа во Радожда

Од страна на полициски службеници цела вечер беше обезбедено местото на настанот со цел да нема влегување на граѓани во кампот.

Мечка се симна од планината за да се разлади на плажа
Мечка на плажа во Радожда

Известени се инспектори по лов.

Фото – Утрински весник