Македонија,Крими хроника

Фото: Мерцедес без тркала во Скопје

Фото: Мерцедес без тркала во Скопје

Возило од марката „Мерцедес Ц220“ остана без бандажи.

Сопственикот на возилото утрово си го нашол автомобилот потпрен на камења.

Синоќа крадци му ги собрале бандажите од автомобилот паркитан кај Градски ѕид.