понеделник, 24 јули 2017  |  Вести денес: 38

ФОТО: Местото со најчист воздух на светот

5

Последни вести

Истражувачката станица Њу-Олесун, сместена во арктичкиот дел на Норвешка, на островот Свалбард е едно од најблиските човечки населби на Северниот пол. Воздухот на ова место е најчисто на светот, но постојат две опасности – вашиот здив може да ги наруши атмосферските мерења и морате да внимавате и да се заштитите од поларните мечки.

Погледнете како изгледа местото каде воздухот е најчист…

1

2

3

4

5

 

Најчитани вести