Магазин

ФОТО: Минијатурни панди кои пренесуваат голема порака

ФОТО: Минијатурни панди кои пренесуваат голема порака

Илјада и шестотини минијатурни панди ги преполнија улиците во Тајпеј.

Акцијата „Пандас ворлд тур“, која е со одлична порака, се спроведува уште од 2008 година и од тогаш патува низ светот.

Зад секоја мала панда стои животот на една вистинска, која е некаде во дивината и се бори за живот.

p

p2

p3

p4Mini