Магазин

ФОТО: Министерке каде ви се гаќичките?

ФОТО: Министерке каде ви се гаќичките?

Екатерина Зугладзе беше Министерка за внатрешни работи на Грузија а од пред месец дена со специјален указ на Претседателот на Украина Порошенко доби украинско државјанство и сега е заменик министер за внатрешни на Украина.

Дали имала премногу работа или станува збор за нешто друго, таа е уловена во едно кафуле без гаќички.