Македонија

ФОТО: Министерот Мисајловски во посета на општина Пустец

ФОТО: Министерот Мисајловски во посета на општина Пустец

Мисајловски за врме на посетата имаше средба со градоначалникот Едмонд Темелко, со претставници на локалната власт како и со жители од општината.

Инаку, министерот Мисајловски денеска учествуваше на втората меѓународна конференција „Е-дозволи за конкурентен регион“ што се оддржа во Тирана, каде што имаше и свој говор.

misajlovski poseta pustec3

misajlovski poseta pustec2

min3-768x432