Магазин

ФОТО: Младенци заиграа оро додека чекаа на семафор

ФОТО: Младенци заиграа оро додека чекаа на семафор

Младоженец и невеста од Скопје не дозволија ниту еден миг од нивната свадба да помину неискористен.

Тие на една крстосница во центарот на градот заиграа орце додека чекаа да се запали зеленото светло од семафорот.

oro1

 

ФОТО: Фејсбук