вторник, 25 јули 2017  |  Вести денес: 53

ФОТО: Младите од Скопје со јасна порака до Заев

mladi-vmro-poraki-1

Поврзани вести

Преку големи транспаренти младите му испраќаат порака на лидерот на СДСМ. Пораките се истакнати на неколку локации во Скопје, а младите му порачуваат на Заев дека ќе ги изгуби изборите кои следуваат.

mladi-vmro-poraki-2

„Датумот не е важен, секако 5-ти јуни ќе ви биде тажен“.

„24.04 или 05.06 сеедно, пак ќе изгубите“.

Најчитани вести