среда, 30 ноември 2016  |  Вести денес: 33

ФОТО: Младите со пароли даваат поддршка за ВМРО-ДПМНЕ

Со пароли поставени на видни места младите ја дадоа својата поддршка за ВМРО – ДПМНЕ. Денеска во Скопје се појавија пароли со кои младите даваат јасна порака.

mladi-vmro

Поврзани вести

Со пароли поставени на видни места младите ја дадоа својата поддршка за ВМРО – ДПМНЕ. Денеска во Скопје се појавија пароли со кои младите даваат јасна порака.

mladi-vmro-2

„Младите се со ВМРО-ДПМНЕ“ пишува на големите платна каде е испишана пораката.

Најчитани вести