Магазин

ФОТО: Многу љубов во Зоолошката во Скопје

ФОТО: Многу љубов во Зоолошката во Скопје

Многу љубов во скопската Зоолошка градина.

Голем број љубители на животните секојдневно го посетуваат животинското царство во главниот град.

Животните кои овде живеат го прават амбиентот поубав, а нивната меѓусебна љубов остава без зборови.

1

2

3

4

5

7

ФОТО: Скопје инфо