Балкан

ФОТО: Му дозволи на 10-годишниот син да вози камион – ќе се кае до крајот на живот

ФОТО: Му дозволи на 10-годишниот син да вози камион – ќе се кае до крајот на живот

Еден Србин на социјалната мрежа Фејсбук објави видео на кое се гледа како неговиот 10-годишнен син вози камион. Поради овој потег таткото Н.А горд на својот 10- годишен син што дури и се пофалил јавно.

Но поради ваквиот потег на таткото Н.А му се заканува одземање на старателството.