Магазин

ФОТО: Му остави на синот кондом за сигурен секс, ама заборави на еден детал

ФОТО: Му остави на синот кондом за сигурен секс, ама заборави на еден детал

Мајките секогаш се грижат за сопствените деца, а најмногу водат грижа за нивното здравје. Така и оваа мајка кога сфатила дека нејзиниот син ќе стапи во полов однос, решила да му остави писмо во коешто ќе му обрне внимание за половите болести и за заштитата.

Но, по се изгледа заборавила на еден детал!

Заедно со писмото, оставила и кондом што го закачила со патент за хартија. На тој начин го издупчила, па кондомот е неупотреблив.

Во писмото пишувало:

Сине сега си возрасен маж и јас сум горда за тоа. Кога ќе дојде Ешли доколку нештата станат „сериозни“, погрижи се да биде сигурно. Искористи го ова – Кондом!

П.С. Вечерата ти е во фрижидерот. Мама

Се надеваме дека нејзиниот син сфатил каква грешка направила.

kondom-pismo