Македонија

Фото на денот: Артан Груби со селфи под Ајфеловата кула

Фото на денот: Артан Груби со селфи под Ајфеловата кула

Артан Груби е вистински интернет хит по гафот кој го направи, сликајќи се пред погрешен споменик.

Од тогаш, не престануват монтираните фотки со кој корисниците на интернет се шегуваат со него.

Ова е нашиот избор за денеска. Авторот не ни е познат, но мора да признаеме, дека монтажата е перфектна

f5b6b35471aa4593cf587ae1e373fb4e14c104244e81e5579e62ef892e44c937

Извор: Прес 24