Магазин

ФОТО: На Игор Којиќ од љубов му се мати видот

ФОТО: На Игор Којиќ од љубов му се мати видот

Игор Којиќ не крие колку ја сака неговата сопруга Северина, а сега таа љубов ја опишал само со еден збор што се однесува на оптичка мамка.

Поради тоа може да се заклучи дека Северина освен што му го освоила срцето, со силната љубов на Игор му го поматила и видот.

Игор како и секој маж што ја почитува својата сопруга често пишув а на социјалните мрежи што му значи таа нему. Сега објави фотографија од неговата сопруга и до неа напиша коментар за тоа како ја гледа:

Фатаморгана, напиша тој до фотографијата.

~Fatamorgana~

A photo posted by Igor Kojić (@igorkojic) on