Магазин

ФОТО: На која и стои подобро белата чипка?

ФОТО: На која и стои подобро белата чипка?

Две прекрасни дами во слична креација оставија потполно различни впечатоци.

Па што мислите вие, на која од нив две овој чипкаст фустан поубаво и прилега, на раскошната Бијонсе или на витката Кендис?

bijonse

kendis