Магазин

ФОТО: На Зелен Пазар се продаваат најновите „ајфони“

ФОТО: На Зелен Пазар се продаваат најновите „ајфони“

Најновите уреди од компанијата Епл се продаваат на зелен пазар?

На социјалните мрежи се врти фотографија од кошница со јаболка во која има неколку кутии од ајфон, додека името на сортата е едноставно наречено „Ајфонка“.

Цената за оваа „Ајфонка“ не ни е позната, но доколку сакате да си набавите зелена јаболка од оваа сорта, веднаш појдете на зелен пазар.

Извор: Вистина.мк