Македонија

ФОТО: Над 70.000 граѓани од цела Македонија дадоа поддршка на полицијата

ФОТО: Над 70.000 граѓани од цела Македонија дадоа поддршка на полицијата

Македонските граѓани масовно излегоа во 23 градови да им дадат поддршка на ебзбедносните сили. Над 70 илјади граѓани низ цела Македонија се заблагодарија за нивниот патриотизам, за нивната професионалност и непоколебливост во одбрана на нашата држава, на нашите животи и нашиот мир и соживот.

Скопје

prva

vtora

Свети Николе

nikole-2

Охрид

ohrid-3

Струмица

strumica

Кратово

kratovo

Штип

stip

Битола

bitola

bitola-1

Ресен

resen

Делчево

delcevo

Кичево

kicevo

Велес

veles-1