Магазин

ФОТО: Најгрдото куче на светот

ФОТО: Најгрдото куче на светот

Кучето Пинат кое е мелез е новиот добитник на титулата најгрдо куче на светот.

Двегодишниот мелез е во сопственост на Холи Чендлер кој ја понесе оваа “ласкава” титула на натпреварот кој секоја година се одржува во Калифорнија.

kuce

Холи објаснила дека и покрај неговиот изглед, Пинат има енергичен и неодолив карактер и додала дека никогаш не би го заменила со друго куче.