Магазин

ФОТО: Најискрениот студент на вчерашните протести

ФОТО: Најискрениот студент на вчерашните протести

На вчерашниот студентски протест можеа да се забележат секакви транспаренти, но дефинитивно паролата на студентот од оваа фотографија е најуникатна.

Оваа фотографија набрзо стана хит на социјалните мрежи, а момчето беше оценувано како „студент на денот“.

s

Тој искрен во своите намери на протестите против државниот испит излегол само заради девојките од кои ќе биде опкружен.