понеделник, 24 октомври 2016  |  Вести денес: 30

ФОТО: Најискреното запросување во Македонија

zaprosuvnje

Последни вести

Досега бевме сведоци на многу јавни и интересни запросувања, но не и на вакво интересно, уникатно и искрено запросување.

Ќе се омажиш ли за мене, иако станам голем колку фрижидерот? Вака најискрено ја праша момчето својата љубена, која ја прифати понудата за брак.

Најчитани вести