Магазин

ФОТО: Најкреативните новогодишни елки кои можете сами да ги направите

ФОТО: Најкреативните новогодишни елки кои можете сами да ги направите

Децата се радуваат на насмеаниот Дедо Мраз, на слатките бастунчиња во црвено-бела боја и на подароците.

Но, централно место во новогодишното лудило имаат елките, големи или мали, природни или вештачки, бели или зелени..ги има илјадници.

За престојните празници ви препорачуваме да изработите малку поинаква елка, спој на божикната магија и вашата креативна страна.

Погледнете ги овие и пробајте да дизајнирате своја.

 

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

 

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas

22 Unusual Clever DIY Christmas Tree Ideas