Магазин

ФОТО: Најсмешните божикни џемпери

ФОТО: Најсмешните божикни џемпери

Божикните и новогодишните џемпери освен тоа што се топли можат да бидат и многу смешни. Погледнете дел од најнеобичните, најкреативните и најчудните џемпери кои секако ќе измамат насмевка на вашето лице.

ugly19j

ugly18j

ugly17j

ugly15j

ugly14j

ugly11j

ugly10j

ugly6j

ugly4j

ugly3j

ugly1j