Магазин

ФОТО: Најубавите фотографии на НАСА

ФОТО: Најубавите фотографии на НАСА

Овие фотографии се најубавите направени од страна на НАСА.

Најдобрата фотографија е со назив „Трејлинг д Кенерис“ и е направена од страна на  сателитот „Тера“ во јуни 2013-та. На оваа фотографија е прикажана група острови кои изгледаат како да пловат низ океанот.

Погледнете…

1

3

5

nasa5