Магазин

ФОТО: Најубавите свадбени фотографии

ФОТО: Најубавите свадбени фотографии

Свадба, тоа е најмагичниот ден за двојките, ден кога тие  ја крунисуваат својата љубов, денот го слават почетокот на еден нов живот.

За невестите ова е посебно важен ден бидејќи секоја девојка сонува за денот кога чекори во бело.

Но, ова е само еден ден, ден кој се памети цел живот, затоа напревете многу, неверојатни, убави, откачени, забавни фотографии, кои ќе ве потсетуваат на вашата свадба.

bride and groom with sunlight through the trees  magical wedding photo with sparklers

dog with wedding rings

 

beautiful fall wedding photo

wedding photo in the rain

relaxed romantic wedding photo

bride and groom swept away by love

rainy wedding photo

excited bride after the wedding ceremony

wedding photo through the church stained glass window