Магазин

ФОТО: Најуспешните трансформации на коса на сите времиња

ФОТО: Најуспешните трансформации на коса на сите времиња

Кога станува збор за фризурата, постои едно старо правило кое вели дека ја менуваме бојата и формата на косата кога сакаме да внесеме промена во нашиот живот.

Често, дамите кои храбро се одлучиле на експериментација со бојата на коса, знаат колку промената на косата всушност може да го освежи целокупниот изглед.

Новата фризура може да биде и ризичен потег, особено ако не сте подготвени за тој чин.

Погледнете ги најголемите трансформации на сите времиња!

2

3

4

5

6

7

8

9