Магазин

ФОТО: Накова го покажа трудничкото стомаче

ФОТО: Накова го покажа трудничкото стомаче

Манекенката Александра Накова на Инстраграм објави фотографија на која може јасно да се види нејзиното стомаче.

Подолго време се шпекулира за тоа дали таа е во блажена состојба.

Со последната фотографија која ја објави таа го потврди тоа.