петок, 28 октомври 2016  |  Вести денес: 0

ФОТО: Направила прекрасен дом од контејнер

Оваа способна жена успеала да организира изградба на целата куќа, за чии рамки никој не би помислил дека е контејнер, некогаш користен за отпад

1

Последни вести

Некои луѓе имаат дарба во необичните работи да наоѓаат идеи за неверојатни проекти. Таков е случајот и со оваа жена, која куќата ја подигнала користејќи контејнер како основа.

Оваа способна жена успеала да организира изградба на целата куќа, за чии рамки никој не би помислил дека е контејнер, некогаш користен за отпад.

Таа документирала како изгледала куќата на почетокот, каде се гледа конструкцијата составена од контејнер, а потоа направила и „селфи“ фотографија, на која се гледа како изгледа куќата на крајот од изградбата.

Денес многумина би сакале да се вселат во нејзиниот преубав дом.

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

 

 

Најчитани вести