Магазин

ФОТО: Направиле иста фотографија дваесет години подоцна

ФОТО: Направиле иста фотографија дваесет години подоцна

Момче и девојка решиле на својот прв состанок да се фотографираат во вестерн стил. Она што е интересно е дека по цели две децении, денес тие, кои веќе се брачни сопружници решиле  да направат римејк на фотографијата.

v1

Иако нивниот физички изглед е видно променет, сепак, она што претставува вистинско освежување за новата фотографија се нивните две деца. Облечени во каубојски костими тие се придружиле на нивните родители кои на ваков креативен и симболичен начин сакале да ја одбележат нивната годишнина.