Македонија

Фото: Народ се случи и во Битола

Фото: Народ се случи и во Битола

Големиот народен собир на ВМРО-ДПМНЕ кој денеска од 13 часот се одржува во спортската сала „Младост“ во Битола наиде на голема заинтересираност кај битолчани, кои до последно место ја наполнија спортската сала.

На собирот на ВМРО-ДПМНЕ во моментов се обраќа лидерот Никола Груевски.

narod_thumb_medium500_282

narod-1_thumb_medium500_282

narod-2_thumb_medium500_282

narod-3_thumb_medium500_282

narod-5

narod-6

narod-7