Магазин

(ФОТО) Настап на Тара Ла Луна во Берлин

(ФОТО) Настап на Тара Ла Луна во Берлин

Тара Ла Луна, изведувач на бурлески, настапува во барот „Принципал“ во кавртот Кројцберг  во Берлин.

natsap 1

nastap 4

nastap

nastap 3