Балкан

ФОТО: Наставничка од Врање ги воодушени учениците со секси фотки

ФОТО: Наставничка од Врање ги воодушени учениците со секси фотки

Професорка во основно училиште во Врање ги воодушеви учениците објавувајќи провокативни фотографии на Фејсбук.

Сликите се достапни до сите корисници на таа социјална мрежа, па така, фотографиите на кои таа е разголена, бројат и повеќе од 120 лајкови.

nas

Директорот на училиштето за српските медиуми вели дека во училиштето има кодекс, но тој не се однесува за социјалните мрежи, туку за начинот на облекување на наставниот кадар.

Професорката вели дека не знаела оти сите можат да ги видат нејзините фотографии и ветила дека ќе ги заклучи, односно дека ќе можат да ги гледаат само нејзините пријатели.