Магазин

ФОТО: Наташа Беквалац воодушеви со природниот изглед

ФОТО: Наташа Беквалац воодушеви со природниот изглед

Наташа Беквалац е мошне горда на својот изглед, но и на своите пудлици. Таа со една фотографија заедно со еден шеговит компентар успеа сето тоа да го спои, па секако следеа голем број пофални коментари.

Ако ви е неугодно поради моите кучиња, со задоволство ќе ве заклучам во другата соба, напиша таа.

Покрај љубовта кон миленичињата, публиката го забележа и нејзиниот целосно природен изглед, без грам шминка, со кој што уште еднаш покажа дека за да изгледа убаво не и е потребно никакво разубавување.

If my dog makes you uncomfortable, I’d be happy to lock you up in the other room…😒

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on