Магазин

ФОТО: „Не го користете зборот ретардиран, јас сум прекрасна личност“

ФОТО: „Не го користете зборот ретардиран, јас сум прекрасна личност“

Фотографијата на малата Изабела за кратко време го обиколи светот.

Таа преку фотографијата до луѓето ширум светот испраќа порака дека е прекрасна личност.

“Ве молам не го користете зборот “ретардиран”. Јас сум прекрасна личност. Јас сум Изабела!”, напишала малечката чија фотографија ја поделиле милиони на друштвените мрежи.