Магазин

ФОТО: Некогаш секс бомба, денес баба!

ФОТО: Некогаш секс бомба, денес баба!

Пред 25 години, кога го сними култниот филм „Топ Ган“ со Том Круз, актерката Кели Мекгилис беше вистинска секс бомба. Но, денес, од таа Кели Мекгилис нема ниту трага.

keli

 

Со актерството одамна заврши, а според одредени пишувања, сака повеќе жени отколку мажи. Но, она што е најважно, нејзиниот изглед, воопшто не наликува на бомбата од „Топ Ган“.

k

k1

Некогашната секси инструкторка, денес е поблиску до „баба“ отколку до средовечна, но сепак атрактивна жена.