Магазин

ФОТО: Непримерно облечена Карлеуша ги однесе ќеркичките во училиште

ФОТО: Непримерно облечена Карлеуша ги однесе ќеркичките во училиште

Јелена Карлеуша и овој први септември тргна на училиште со своите ќеркички. Оваа година Атина е второ одделение, а Ника тргнува во училиште за првпат.

Децата се примерно облечени на возраста, во розови фустанчиња од тантела, со ранчиња со Пепа Прасе и принцезата Елза, а Карлеуша на неа својствено, во кусо здолниште и истакнат задник, токму како што одговара на нејзиниот имиџ.

jelena1