Магазин

ФОТО: Неверојатен 3Д цртеж!

ФОТО: Неверојатен 3Д цртеж!

Британскиот артист Скот Дејвидсон создал неверојатно 3Д уметничко дело, кое изгледа навистина реално. За истото му биле потребни 20 часа работа во CS4.

Неговата уметност навистина остава без текст…