Магазин

ФОТО: Неверојатен танц под вода

ФОТО: Неверојатен танц под вода

Неверојатни фотографии направени под површината на водата, но не само на уникатна морска флора и фауна, туку на прекрасни танчерки.

Овие фотографски ремек дела ги направи фотографот Курт Ариго од Малта. Тој својата кариера ја посвети на фотографирање на морето и поморскио свет.

Погледенте ги неговите дела кои едноствано го одземаат здивот.