Магазин

ФОТО: Неверојатна креативност и на стари години

ФОТО: Неверојатна креативност и на стари години

Сениорите од германските домови за пензионери од Есен, Мијам и останатите градовви се вклучил во еден прекрасен проект. Заедно позирале за што поверно да пресликаа познати филмски сцени. Резултатот од нивната работа може да ја погледнете во оваа фотогалерија.

1917018_

 

1917020_

1917021_

 

1917023_

1917024_

 

1917025_

 

1917022_

 

bond penzioner