Магазин

ФОТО: Неверојатни 3Д тетоважи

ФОТО: Неверојатни 3Д тетоважи

Уметноста на тетовирањето е доведена до совршенство, но, одредени барања на луѓето во најмала рака се чудни.

tetovazi-4

Како што се развивала уметноста на тетовирањето, така и барањата на љубителите на оваа уметност почнале да се зголемуваат.

tetovazi-3

Имињата, кинеските знаци, змејовите и трибловите најверојатно се минато. Сега се бара нешто потполно поинакво.

tetovazi-7

Погледнете ги овие неверојатни 3Д тетоважи.

tetovazi-9

tetovazi-2

tetovazi-8