Магазин

ФОТО: Неверојатни подводни фотографии кои што ќе ве остават без здив

ФОТО: Неверојатни подводни фотографии кои што ќе ве остават без здив

Уживајте во неверојатните подводни фотографии кои што ќе ве остават без здив. Доколку посакувате да бидете во длабочините на некое море, а не сте во можност да си го дозволите тоа, тогаш уживајте во овие фасцинантни фотографии. 

Steaming Kittiwake by Nadya Kulagina on 500px

Untitled by Daniel Brand on 500px

A Diver and a Shipwreck by Boaz Meiri on 500px

James Bond Wreck by Alfred Forns on 500px

Diving the Dakota by Rico Besserdich on 500px

wreck by Francesc Fontanals  on 500px

Hilma Hooker by Kadu Pinheiro on 500px

Wreck Edge by Marwan Alabbasi on 500px

Diver on the Hilma Hooker Wreck by DivingMeCrazy on 500px

Cave of Light by Momen Khaiti on 500px