вторник, 25 октомври 2016  |  Вести денес: 15

ФОТО: Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Поврзани вести

Ако само ги погледнете фотографиите, никогаш не би погодиле дека овие прекрасни венчаници се изработени од тоалетна хартија.

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Во емисијата Cheap Chic Weddings креаторките се натпреваруваа во изработка на венчаници од евтин материјал, а условите што мораше секоја креаторка да ги исполни беа: да користи одреден вид хартија, било каков лепак, а најважно од се беше тоа да можеда се носи, односно да може да се облече и да се соблече, без притоа да се скине.

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Неверојатни венчаници изработени од тоалетна хартија

Според многумина, овие креации се вистински уметнички дела,  а победничката годинава дизајнираше едноставен фустан со уникатен шешир со мрежа.

Најчитани вести