Магазин

ФОТО: Невестата му докажа на својот татко дека е се уште девица

ФОТО: Невестата му докажа на својот татко дека е се уште девица

Невестата му дала документ на својот татко дека нејзиниот “химен е недопрен“.

Брелин Боуман го покажала документот на својот татко кој бил потпишан од гинеколог на денот на својата свадба.

Таа се омажила за долгогодишното момче Тимоти. На свадбата присуствувале 3500 гости.

nevina1

На инстаграм Брелин напишала: Го покажав документот со кој се докажува дека сеуште сум девица и дека сум била верна.