Магазин

ФОТО: Никој не може да ја надмине оваа жива барбика

ФОТО: Никој не може да ја надмине оваа жива барбика

Роузи Хантингтон – Вајтли за новиот број на јапонскиот “Vogue” позираше како Барбика, носејќи розова облека од различни брендови.

Уредничката на јапонскиот “Vogue”, одлучи токму сличноста на синооката манекенка со популарната Барбика да го овековечи во најновиот број на овој магазин.

Тој тренд се одлучија да го следат и многу други брендови кои креираа розова облека која патем одлично би ѝ прилегала на оваа позната кукла.

Погледнете…

barbi
barbi1

barbi2