Магазин

ФОТО: Никол Кидман ја покажа совршената фигура

ФОТО: Никол Кидман ја покажа совршената фигура

Никол Кидман се појави во бикини костим за капење на плажа во Сиденј и докажа дека, кога станува збор за линијата, и во нејзината 48-ма година во животот без проблем може да им биде сериозна конкуренција и на многу помладите колешки.

Во нејзината богата и долга кариера Никол играше во голем број успешни филмови и иако не се појавила во ниту едно од изданијата за Џејмс Бонд, покажа дека не би имала никаков проблем таа да биде следната Бонд девојка.

#Nicolekidman

A photo posted by The Enertainment News (@kepptidy) on

Веројатно сите присутни на плажата во Сиднеј се присетија на познатата сцена кога Бонд девојката излегува од вода во минијатурно бикини.

Фотографиите на Никол Кидман во сино-белото светно бикини веднаш се проширија на интернет и целиот свет е фасциниран од нејзината совршена фигура, а посебно од рамниот стомак.

Нејзината природна убавина дојде до израз во целосно опуштената варијанта без шминка и со водената коса.

Николь Кидман на Балморал Бич в Сиднее #NicoleKidman

A photo posted by rrron (@realrrron) on